Oscar 'Okkie' Vijfvinkel

Grafisch vormgever- en opmaker, dj, muziekkenner, schrijver, fotograaf, zanger

okkopgr

 

Autodidactisch, werkt vanuit interesse en enthousiasme

 

Alles wat hij leuk vindt en waar hij zijn werk van maakte leerde hij zichzelf aan.
In eigen woorden: ‘Mijn levensloop wordt bepaald door interesse in creatieve bezigheden. Muziek maken, dj-en, fotograferen, verhalen schrijven, grafisch werk ontwerpen en opmaken. Daar verdien ik mijn geld mee.’

Ondergetekende dj verdient geld in de commercie maar is diepgeworteld in de underground. Voormalig grondverzetter, hasjverkoper, sloper en uitsmijter leerde zich grafisch werk aan en ging officieel staatsdrukwerk opmaken. Wat hij nog steeds doet, thuis in zijn Feyenoord-voetbalbroekje achter de Mac zittend. Een muziekverslaafde die net zo makkelijk een partij oude vinylplaten opkoopt als de nieuwste electronische muziekvorm uitzoekt en draait. Hij is zanger van Grunkband The Fuzzbrats waarmee al sinds 1995 Europa onveilig wordt gemaakt.

Adhdh-ers herkennen elkaar, zodoende is er de klik met Jack Kerklaan waarmee grafische avonturen worden gepland en gerealiseerd. Eerst in 2015 het (nog verkrijgbare) boekwerk ‘Rotterdam op de Kaart #17’, samen met Fred Burggraaf in elkaar bedacht en nu de ‘Groots Rotterdam 2016’ kalender. Geregisseerd door Oscar, die alle onderdelen bedacht en op de juiste plek gezet. Suggesties en geschiedenis van Jack als uitgangspunt, Jack is de leidende rode draad door de kalender en gelieerde website.

 

Oscar is in te huren als dj, geeft dj-workshops aan jongeren en als bedrijfsactiviteit / teambuildingevent.

Fotografeert, filmt en schrijft teksten. Is redacteur en opmaker van de 'Groots Rotterdam' scheurkalenders.

Voor verdere informatie en contact kunt u op onderstaande tekstlinks klikken.

 

Dj, muziekkenner-, verzamelaar- en verhalenschrijver

grafisch ontwerper- en opmaker, fotograaf

zanger van Grunkband the Fuzzbrats

Website door Fuzz Dogs